Ветеранська організація обговорила нагальне

ветеранська організація обговорила нагальне. Зображення 1
Черговий пленум міська рада ветеранів провела за участі провідних фахівців соціальних установ, розглядаючи питання, що найбільш хвилюють літніх людей.


Подібні зустрічі можна назвати традиційними, коли у форматі відкритого діалогу ветерани отримують відповіді щодо взаємодії зі службами міста. Така форма тісного контакту у напрямку соціальної підтримки є пріоритетною, на чому наголошувала заступник міського голови Наталія Бондаренко, зазначаючи, що політика міської влади направлена на створення умов щодо комфортності проживання людей шанованого віку. Соціальна підтримка – саме те питання, що не знімається з порядку денного, про що говорили ветерани, підкреслюючи важливість Програм, впроваджених міським головою Олександром Шаповалом.

ветеранська організація обговорила нагальне. Зображення 2
На сьогодні рада ветеранів є однією з найчисельніших організацій, її члени активні у житті міста, їхні ініціативи всебічно підтримуються, а зустрічі зі спеціалістами, на слова голови ради, Почесного громадянина Миколи Баршуніна, Почесного громадянина Василини Лінської, допомагають зорієнтуватися у питаннях сьогодення.
Присутніх цікавили нововведення пенсійної реформи, оформлення та отримання субсидії, інших державних пільг та допомог. Щодо цього йшла конструктивна розмова з фахівцями пенсійного фонду, управління праці та соціального захисту населення, територіального центру. Члени ради задавали питання, на які отримали вичерпні кваліфіковані відповіді.
Прес-служба міського голови.