Весняні канікули: весело й змістовно

весняні канікули: весело й змістовно. Зображення 1
Навчальний рік стрімко наближається до завершення, на часі вже передостанні канікули. Незважаючи на тривалі вихідні, що передували запланованому дитячому відпочинку, ставлення до канікул незмінне, бо вони довгоочікувані є невід’ємною частиною шкільного життя. Школярі очікують від них нових яскравих емоцій, а педагоги та фахівці позашкільних закладів роблять все, аби виправдати дитячі мрії.

 

 

весняні канікули: весело й змістовно. Зображення 2

Кожен день готує цикл змістовних заходів, школи пропонують молодшим учням вікторини, ігротеки, зустрічі й змагання, старшим школярам – літературні вечори, факультативні заняття з підготовки до ДПА та ЗНО. Запрошує до себе міська дитяча бібліотека, яка креативно підійшла до питання проведення канікул. Тут можна взяти участь у змаганнях книголюбів, читай-ярмарку, здійснити відеомандрівку, виготовити аксесуари для книжок, сувенір до Великодня і проглянути улюблену стрічку в бібліотечному кінозалі.

весняні канікули: весело й змістовно. Зображення 3
Мультсеанси презентує Будинок творчості. Заклад продовжує навчальний процес, тож діти не обмежені у можливості відвідувати улюблені гуртки, з головою поринати у творчість.

весняні канікули: весело й змістовно. Зображення 4 весняні канікули: весело й змістовно. Зображення 5
Спортивне дозвілля гарантоване у ДЮСШ, де триває підготовка до змагань всіх рівнів та першості серед відділень школи.
Про всі ці заходи можна дізнатися у навчальних закладах, на офіційних сторінках шкіл у фейсбук. На дітей чекають, їх запрошують до цікавих мандрівок весняними канікулами.
Прес-служба міського голови.