Вчаться навчати по-новому

вчаться навчати по-новому. Зображення 1
1 вересня першокласники нашого міста прийдуть у Нову українську школу і навчатимуться за новими Державними стандартами, у впровадженні яких ключова роль належить саме їхнім учителям. Аби підтримати педагогів на цьому шляху, профільним міністерством затверджена типова програма підвищення кваліфікації.
Наразі для 17 наших вчителів , які у новому навчальному році візьмуть першачків, триває активна фаза навчання в межах дистанційного курсу на порталі EdEra.

Першу очну сесію вони пройшли в лютому на базі обласного інституту післядипломної освіти. А сьогодні завершується друга, яку було організовано у місті, на базі загальноосвітнього ліцею.
З 26 по 28 березня разом зі спеціально підготовленими тренерами Раїсою Гук та Людмилою Марцун педагоги закріплювали теоретичні знання на практиці. У формі інтерактивних лекцій та практикумів розвивали навички планування в умовах інтегрованого підходу та оцінювання освітніх досягнень учнів. Зміст тренінгу передбачав ознайомлення з особливосями організації нового освітнього середовища, орієнтованого на дитину та іншими базовими принципами впровадження нового державного стандарту початкової освіти.
За словами тренерів, аудиторія в Покрові дуже організована, позитивна та демонструє високий рівень знань.
Прес-служба міського голови.