Велике кіно відтепер у Покрові

Вчора кінотеатр «Prime Cinema Pokrov» відкрив свої двері містянам, зібравши повний аншлаг. Свій перший показ організатори оголосили благодійним – на підтримку Іллі Кондарюка та Ксенії Андрушко.

Справу милосердя підтримало близько 200 покровчан, які цього дня відклали свої справи, завітавши до БТДЮ.

Тут на них чекало справжнє кіно.

3-D кінотеатр з усіма необхідними атрибутами тепер у повному розпорядженні покровчан, які своє дозвілля можуть проводити біля великого екрану.

Про це давно мріяли городяни, втілення такої інвесторської ідеї у життя підтримав міський голова Олександр Шаповал.

Prime Cinema розгорнувся у Будинку творчості дітей та юнацтва, будівля якого пристосована до кінопоказів. Свого часу саме тут розташовувався перший кінотеатр. Сьогодні справу відновлено, значно покращено й інфраструктуру, з’явилися нові зручні крісла, новий екран, підсилено звукоізоляцію. Такі зміни не вплинули на роботу закладу, навпаки, розширили його можливості.

Тут будуть проходити кінопрем’єри, цікаві зустрічі й презентації, адміністрація Prime Cinema обіцяє й новинки прокату. Кінотеатр працюватиме в усі дні тижня, крім середи. Квитки можна бронювати у касі чи за телефоном – все зручно й сучасно.

Свою нову історію кінотеатр розпочинав переглядом фільму «Аліта: Бойовий Ангел».

Перед сеансом зробити світлину на пам'ять запрошував фотограф Дмитро Гузій. Усі виручені цього дня кошти були направлені на лікування Іллюші та Ксенії.

Городяни особливо наголошували на важливості благодійності, можливості внести свою частку у порятунок дітей. Ще говорили про відкриття кінотеатру, що стало справжньою довгоочікуваною подією, бо в місто нарешті повернулося кіно.

Прес-служба міського голови.