Творчі і талановиті

З перемогою повернувся учень дитячої музичної школи Ярослав Сидоренко з Міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтва та творчості “Музика кохання”, що проходив у Дніпрі. Вихованець Анатолія Данченка завоював найвищу нагороду в номінації “інструментальна музика”.

Талановитий саксофоніст є не лише окрасою міських концертів, а й запам'ятався маленьким покровчанам у ролі доброго дідуся - святого Миколая.

Творчість Ярослава та майстерність педагога гідно оцінило професійне журі.

Гарними результатами можуть похвалитися учні театрального колективу “Сюрприз” Дитячої школи мистецтв. Вихованці Нелі Піхтіної взяли участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі "Тhe Best Kids Fest", що був у Дніпрі.

Даніїл Руднєв став лауреатом І ступеня, Шедько Альона - ІІ ступеня  та Вероніка Руднєва — лауреат ІІІ ступеня.

Напередодні учасники театрального колективу здобули нагороди Всеукраїнського дитячо-молодіжного фестивалю «Зимові візерунки» у Сонячній долині (Карпати).

Лауреатами І ступеню стали Єлизавета Берсеньова, Кіра Літвінцева та Антон Дормідонтов. Другого ступеню — Альбіна Єгорова, Марія Губанова, Дарина Мельник, Артем Баранник, Станіслав Перга, Інна Петропольська, Антон та Назар Дормідонтови.

Нагороду ІІІ ступеню здобули Катерина Лаптєва та Арсеній Берсеньов.

На минулих вихідних у Дніпрі також проходив щорічний Всеукраїнський дитячий конкурс “Королева краси України 2019”.

Проходив він у рамках фестивалю моди “Планета Ніка”.

Серед учасників із Києва, Харкова, Херсона, Запоріжжя, Кропивницького, Хмельницького, Одеси, Тернополя, Мелітополя, Бахмута була і маленька красуня з Покрова Алісія Кравцова.

Дівчинка отримала титул королеви краси у категорії “дебют”. Це не перша перемога чотирирічною Алісії на модному подіумі.

Вітаємо дітей, викладачів та батьків з черговими перемогами. Подальших успіхів!

Прес-служба міського голови.