«Вдячні за підтримку і розуміння»

«вдячні за підтримку і розуміння». Зображення 1
На початку квітня цього року інвалід першої групи Валентина Новікова звернулася до міського голови з проханням вирішити питання, яке для людини з обмеженими фізичними можливостями було край важливим: облаштування козирка й входу до будинку. Сьогодні Олександр Шаповал завітав до родини, аби пересвідчитися у якості виконаного.


Для Валентини та її бабусі те було несподівано, водночас, радісно. Ветеран війни Лідія Миколаївна констатувала не лише про оперативність виконаного, а й про зручність, що для онуки- колясочниці є першочерговим.
Інвалід дитинства Валя три роки тому залишилася без мами, сьогодні її опорою є бабуся. Відокремлений вихід з квартири давно потребував козирка та доріжки, питання, що поставало не перший рік і з яким звернулися до міського голови.

Зараз родина може за будь-якої погоди відчувати себе мобільною. За підтримки Олександра Шаповала, благодійної допомоги, вирішиться і проблема утеплення фасаду квартири. Говорячи з головою, родина підкреслювала, наскільки важливо людям з обмеженими можливостями бути почутими, відчувати підтримку і розуміння, турботу та піклування.
Прес-служба міського голови.

«вдячні за підтримку і розуміння». Зображення 2