Готуємося до важливої дати


5 травня міський голова провів чергове засідання оперативного штабу за участі керівників комунальних та бюджетних організацій.
Підводячи підсумки тижню, що минає, освітяни звітували про обстеження будівель і споруд в рамках здійснення заходів із підготовки до осіннього-зимового періоду. Разом із іншими міськими установами та підприємствами, заклади освіти здійснюють покіс сезонних трав на закріплених територіях, білують дерева та бордюри.


Крім благоустрою території, комунальники виконують заявки громадян та іншу поточну роботу. Протягом тижня в ЖЕО виконали 48 заявок по холодному водопостачанню та 136 каналізаційних, продовжують впорядковувати внутрішньобудинкові дитячі майданчики.
У міськводоканалі ліквідовували сім поривів на водопровідних мережах, здійснили 22 промивки системи. Накривають каналізаційні люки та колодязі.
Працівники «Добробуту» трудяться у штатному режимі, згідно графіка вивозить сміття «Саночистка». Газовики виконують поточні планові роботи на газорозподільчих пунктах.
Управління праці та соціального захисту повідомляє про закінчення опалювального сезону. За останніми даними субсидіями було охоплено 9 875 домогосподарств.
Підводячи підсумок, Олександр Шаповал акцентував увагу на питаннях, із якими звертаються містяни. Керівники отримали конкретні завдання, а за фактами недоопрацювань – зауваження та терміни для виправлення ситуації.
Основний акцент – на підготовці та достойному організаційному рівні відзначення знакової Переможної дати. Аби місто зустріло його чепурним та квітучим, а наші ветерани у повній мірі відчули любов та повагу своїх земляків.
Прес-служба міського голови.