На спільний результат

Затишні травневі вечори та тривалі вихідні – стали гарним приводом для сімейних прогулянок рідним містом. Покровчани та гості, констатують: деякі місця відкривають для себе наново і не приховують приємного здивування. Серед таких - парк імені Бориса Мозолевського.
Реконструкція, що триває з минулого року, повністю переформатувала занедбану територію у повноцінний сучасний парк. Останні штрихи у його облаштуванні особливо порадували дитяче населення міста. Причому усіх без винятку: малечу – дитячим ігровим майданчиком, підлітків - тренажерним. А сьогодні там встановлюють рампи для роледрому.

Аби пересвідчитися, що роботи з монтажу виконуються якісно, та спланувати подальшу діяльність і удосконалення паркового простору, міський голова Олександр Шаповал сьогодні провів виїзну нараду за участі відповідальних за дану ділянку роботи фахівців. Днями тут будуть озеленювати територію – висаджуватимуть декоративні кущі.


Під контролем знаходяться й інші міські об’єкти, де тривають реконструкції. Нагадаємо, роботи тривають по вулиці Центральній, Чехова, Лізи Чайкіної. Нового обличчя набуває і сквер біля РАГСу. До встановлених лавочок там додалися такого ж стилю урни.
Приємно, що не залишаються осторонь і мешканці прилеглих будинків, зокрема, № 75 по вулиці Партизанській. Днями ентузіасти посадили у сквері дерева, продовживши марафон добрих справ на благо рідного Покрова.
Прес-служба міського голови.