Місто за тиждень

місто за тиждень. Зображення 1
Освіта
Минулої суботи на базі НВК №2 проведено пробне ЗНО з української мови та літератури.
Шкільні театральні колективи взяли участь у міському етапі обласного дитячого фестивалю  "Театральна мозаїка", а учні 2-3 класів у міському етапі обласної вікторини "Знавці олімпійського руху".
Відбулася нарада для керівників закладів освіти при начальнику управління та ряд інших організаційно-педагогічних заходів.
Продовжується робота з комплектації 1-их та 10-их класів на наступний навчальний рік.
Медицина
Протягом тижня у пологовому відділенні ЦМЛ народилася одна дитина. У добовому стаціонарі проліковано 108 пацієнтів, 64 знаходиться у добовому стаціонарі хірургічного профілю та 87 - у добовому терапевтичному стаціонарі.
За цей період Центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 1864 особи, шістнадцятьом надано невідкладну допомогу в амбулаторіях.
Соціальна сфера
На прийомі в управлінні праці з різних питань побувало 524 особи. Протягом тижня фахівці здійснили 6 обстежень матеріально-побутових умов проживання громадян та доперевірочний аналіз 112 об'єктів підприємницької діяльності щодо легалізації виплат заробітної плати та зайнятості населення.
Фахівці УП та СЗН взяли участь у семінарі-тренінгу стосовно здійснення державного нагляду та контролю за додержанням законодавства про працю.
Відбулося засідання міської комісії з питань направлення на оздоровлення та відпочинок дітей, які потребують особливої уваги та підтримки.
Станом на 23 березня в управлінні обліковується 9406 домогосподарств, які користуються субсидією та 2001 користувачів пільг (1158 домогосподарств).
Протягом тижня працевлаштовано десять осіб, стількох направлено для участі в громадських та роботах тимчасового характеру. Проведено 14 профорієнтаційних заходів. Для шукачів роботи організовано презентацію роботодавця "Нікопольський район електричних мереж ПАТ "ДТЕК Дніпрообленерго" та співбесіду. Учнівську молодь школи №4 та НВК №1 фахівці центру зайнятості ознайомили з професією поліцейського, провівши професіографічну екскурсію до Покровського відділення поліції.
Комунальна сфера
Комунальники працюють у звичному режимі.
Працівники "Добробуту" ремонтували лінії зовнішнього освітлення, здійснювали санітарну обрізку дерев, прибирали місто від снігу.
У міськводоканалі протягом тижня встановлено 10 лічильників води (6 отримувачам субсидій, 4 – пільговикам).
Прес-служба міського голови.