УВАГА!!! НАЦІОНАЛЬНИЙ КОНКУРС «БЛАГОДІЙНА УКРАЇНА»!

Навколо нас є багато людей, які роблять добрі справи, допомагають ближнім. Вони роблять це від чистого серця і часто не отримують навзаєм навіть простого «Дякую».

Конкурс «Благодійна Україна» – прекрасний шанс вшанувати благодійників.

Подайте заявку на Національний конкурс «Благодійна Україна»!

Заявки на участь у Конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив.

У Конкурсі  можуть брати участь благодійники / волонтери, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем  у період з 1 січня по 31 грудня 2019 року.

Переможців визначатимуть у п’ятнадцяти колективних , трьох індивідуальних і чотирьох спеціальних номінаціях. Оголошення результатів Конкурсу відбувається на підсумковій прес-конференції, а оголошення переможців – під час урочистої церемонії, яка щорічно відбувається в   м. Києві навесні наступного року за звітним.  

Кінцевий термін подання  заявок для участі у Конкурсі - 1 березня 2020 року.

Додаткову інформацію про Конкурс  можна отримати на його офіційному сайті    https://www.blagoukraine.org .

Відповідальна особа виконавчий директор  Асоціації благодійників  України – Лобко Оксана, електронна пошта  konkurs.blago@gmail.com 

 

Начальник управління праці та соціального захисту населення: Т.М.Ігнатюк