Місто за тиждень

Освіта

Проведено ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання. І місце посіли : учень 9 класу НВО - Костянтин Сокур (вч. Михайленко Г.Л.), учень 11 класу СЗШ №6 - Владлен Онофрійчук (вч. Неклес Г.М.), учениця 9 класу НВК №2 - Валерія Мурзіна (вч. Ткаченко О.К.), учениця 11 класу НВК №1 - Катерина Ярошенко (вч. Лобунець Л.В.).

Пройшла міська олімпіада з інформаційних технологій. І місце здобули учні НВК №1 (вч. Варваровський О.В.): десятикласниця Валерія Лобода та одинадцятикласниця Катерина Гаврилова.

На базі ліцею проведено семінар-практикум “Використання альтернативних форм та методів роботи шкільної бібліотеки як один з пріоритетних напрямків діяльності з популяризації читання”.

Медицина

У пологовому відділенні ЦМЛ народилося семеро малюків. На лікуванні у денному стаціонарі протягом тижня перебувало 130 хворих, нині 77 знаходяться у денному стаціонарі хірургічного профілю, 91 у денній терапії.

До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1770 осіб, 104 отримало невідкладну допомогу в амбулаторіях.

Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 176 виїздів.

Соціальна сфера

На прийомі у фахівців управління праці та соціального захисту населення побувало 612 громадян.

Прийнято 87 заяв на призначення усіх видів державної допомоги, у тому числі пільг та субсидій.

У селищі Гірницькому відбулося засідання мобільного соціального офісу.

Взято участь у практикумі на тему “Засади гендерного підходу в бюджетному процесі та гендерна статистика”, який відбувся у Дніпрі.

Мобільна бригада соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства за ознакою статі працювала з двома родинами.

В управлінні праці обліковується 5002 отримувачі житлових субсидій, 1553 домогосподарства, де користуються пільгами, 2901 отримувач державних допомог, 274 учасники АТО, 393 ВПО.

Комунальна сфера

Працівники “Добробуту” обслуговували лінії зовнішнього освітлення, прибирали території міста, установлювали святкову ілюмінацію.

У міськводоканалі виконали 13 заявок з водопровідних мереж.

Прес-служба міського голови.