Управління житлово – комунального господарства та будівництва

управління житлово – комунального господарства та будівництва. Зображення 1

Управлінням житлово – комунального господарства та будівництва виконкому Покровської міської ради було отримано експертні висновки Укрдержбудекспертизи на проектно-кошторисну документацію на проведення:
- капітальних ремонтів м’яких покрівель житлових будинків по Газ.«Правда»,7; Партизанська,91; Центральна,81; Освіти,6; Л.Чайкіної,3; Шатохіна,1; Уральська,4; Курчатова,24.


- капітальних ремонтів: тротуару по вулиці Центральна (ділянка від вулиці Шатохіна до вулиці Зонова) та доріг по вулицях Інтернаціоналістів та П.Тольятті (ділянка від вулиці Чехова до вулиці Гагаріна), по вулиці Петровського (ділянка від вулиці Комсомольська до вулиці Гагаріна).
Проведена перевірка робочого стану ливневої каналізації МКП «Міськсвітло»
Управлінням ЖКГ та будівництва проводиться щоденний почасовий моніторинг по:
- стану проходження опалювального сезону 2015/2016 року в місті Покров;
- зимовому утриманню доріг міста;
- утриманню мереж зовнішнього освітлення міста (заміна ламп, світильників, встановлення кронштейнів, ліквідація аварійних ситуацій та ін.). За неділю на лініях зовнішнього освітлення встановлено та замінено 105 одиниць лампочок.
Проведено обстеження аварійних дерев в кількості – 50 одиниць по території міста для отримання дозвільних документів на їх знесення, які становлять загрозу для жителів міста.
Оприлюднення інформації по Управлінню житлово-комунального господарства та будівництіва на офіційному державному інформаційному порталі в мережі Інтернет «Є-data»згідно з Законом «Про відкритість використання публічних коштів»
Впровадження електронних закупівель «Prozorro».