Україна - країна гідності та свободи

україна - країна гідності та свободи. Зображення 121 листопада – особлива дата в новітній історії України. Чотири роки тому цей день став для українців Днем Гідності та Свободи. На честь подій, коли на Майдані з’явилися перші намети, що дали початок великій боротьбі за право жити у демократичній, суверенній та європейській державі.
Сьогодні у Покрові згадували доленосний листопад та вшановували усіх Героїв, які виборювали і продовжують відстоювати нашу неподільність та свободу.

Відзнаками та подарунками від міського голови було нагороджено демобілізованих учасників АТО та військовослужбовців.
Представники влади, підприємств, установ, громадських організацій, звичайні громадяни зібралися біля пам’ятника Тарасу Шевченку.
Виступаючі наголошували, що сьогоднішній день є незаперечним доказом відродження української нації. Тепер від кожного з нас залежить у якій Україні житимемо ми і житимуть наступні покоління.
Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували світлу пам’ять наших земляків Дмитра Стрільця, Олександра Ісаєнка, Олега Кравченка та Олександра Мокієнка й усіх полеглих за громадянські права співвітчизників, незалежність та територіальну цілісність.
Піднесеного настрою учасникам урочистостей додали творчі  виступи місцевих талантів. Завершився захід покладанням квітів до пам’ятника Т.Г. Шевченку – непримиренного борця за волю, національне та духовне відродження України.
Напередодні та в День Гідності та Свободи у Покрові проходить чимало тематичних заходів. У міському музеї організовано зустрічі молоді з учасниками АТО. Цикл тематичних заходів передбачено в закладах освіти та культури міста. Літературно-музична зустріч пройшла у територіальному центрі.
Прес-служба міського голови.

україна - країна гідності та свободи. Зображення 2

україна - країна гідності та свободи. Зображення 3

україна - країна гідності та свободи. Зображення 4

україна - країна гідності та свободи. Зображення 5

україна - країна гідності та свободи. Зображення 6

україна - країна гідності та свободи. Зображення 7