Соціальний проект з вивчення мов набирає обертів

соціальний проект з вивчення мов набирає обертів. Зображення 1
У вересні за підтримки міського голови Олександра Шаповала в Покрові було впроваджено ще одну цікаву ініціативу – соціальні уроки з вивчення німецької. З такою ідеєю вийшов Артем Столяр, начальник відділу молоді та спорту міськвиконкому. Важливий крок у напрямку освіти без кордонів не залишився без уваги містян, котрі одразу відгукнулися на пропозицію навчатися, незалежно від віку.

соціальний проект з вивчення мов набирає обертів. Зображення 2Перша група з опанування німецької мови вже перетнула двадцятий урок. Навчання триває на базі медіатеки шостої школи, де тричі на тиждень проходять мовні зустрічі. На одну з останніх завітала й заступник міського голови Наталія Бондаренко, яка не приховувала, що цей перший досвід викликає зацікавленість у розрізі можливостей з самоосвіти, адже тут немає вікових цензів, потрібне лише бажання вчитися. А бажання є. соціальний проект з вивчення мов набирає обертів. Зображення 3
Курси відвідує до 20 містян, це старшокласники, працююча молодь, діти середнього шкільного віку, що займаються разом зі своїми мамами і навіть члени команди "Спортивних бабусь".
За словами учасників, отримують задоволення від уроків, радіючи власному прогресу. Знайти подібні курси для вікових учнів – то справжня проблема, говорячи про це, дякують за впровадження такої цікавої, важливої ініціативи.соціальний проект з вивчення мов набирає обертів. Зображення 4
Запевняють, що говорити німецькою виявилося не так вже й складно, коли поряд викладач, зацікавлений і закоханий у предмет. Артем Столяр прагне кожен урок зробити нестандартним, він має власні методики, публікації німецькою. Разом з учнями вони відкривають іншу Німеччину – історичну, культурну, яку хочеться досліджувати і вивчати.

соціальний проект з вивчення мов набирає обертів. Зображення 5

Прес-служба міського голови.