Учні Школи мистецтв переможці Всеукраїнського рівня

учні школи мистецтв переможці всеукраїнського рівня. Зображення 1Новий учбовий рік заклад ( директор П.Філін-Юрков) розпочав з активної діяльності. У Школі триває навчальний процес, не зволікає учнівсько-педагогічний загал і з презентаціями власних досягнень. Цієї суботи творча делегація взяла участь у VI Всеукраїнському фестивалі-конкурсі "Берег талантів на Дніпрі".


Мистецький форум традиційно проходить у День міста Дніпро під егідою фестивального проекту "Зірки XXI сторіччя". Географія конкурсу охоплює усі куточки Дніпропетровщини й інших областей України, які презентують неперевершені таланти.
Покров представляли вихованці Ірини Кузнецової та Нелі Піхтіної у вокальному й театральному жанрах.
Наше місто виступило сильною командою з яскравим почерком. Журі було одностайним у своїх висновках.
Лауреатами першої премії став ансамбль "Райдужні нотки". Перше місце посіла вокаліста Вікторія Мамонова та третє – Анастасія Прядко.

учні школи мистецтв переможці всеукраїнського рівня. Зображення 2
Справжній золотий ужинок зібрали поцінювачі художнього слова. Лауреатами першої премії визнано Альбіну Єгорову, Лізу Берсеньову, третьої – Антона Дормідонтова та Марію Губанову, четвертої – Назара Дормідонтова і Олександру Бугайову.
Перший конкурс навчального 2017-2018 року завершився блискучими результатами.

учні школи мистецтв переможці всеукраїнського рівня. Зображення 3

У Школі наголошують, що не останніми, колектив налаштований на творчі пошуки та злети, мистецькі експерименти і перемоги.
Прес-служба міського голови.