У спортивній залі міської спілки воїнів АТО встановили сучасні енергоощадні вікна

 

Минулого року у Покрові з'явилася соціальна тренажерна зала міської спілки учасників АТО. Завдяки перемозі проекту “Вчора воїн — сьогодні спортсмен” у “Бюджеті участі-2018”  для зали було придбано сучасне тренажерне обладнання. Це дозволило створити комфортні умови для занять фізкультурою і спортом колишнім учасникам бойових дій та членам їх родин. Що, у свою чергу, є важливою складовою фізичної та психологічної реабілітації.

Завдяки активності членів міської організації воїнів АТО і підтримці керівництва Покрова, зала  постійно удосконалюється та оновлюється. Зокрема у серпні, завдяки допомозі міського голови Олександра Шаповала, вона поповнилася новим спортивним інвентарем. Крім того, тут з'явився кондиціонер, що в спекотний період зробило процес тренувань більш комфортним.

А нещодавно за сприяння міського голови було зроблено черговий крок до створення затишних та комфортних для тренувань умов. У спортзалі провели заміну старих вікон на більш енергоефективні та сучасні. Тож тепер поряд із сучасними тренажерами з'явилися і нові вікна. Це не лише покращило зовнішній вигляд зали, але і гарантує комфортну температуру в холодний період.

Прес-служба міського голови.