Місто за тиждень

Освіта

Команда БТДЮ взяла участь в економічному квесті у рамках освітнього проекту “Відкритий економічний простір” Малої академії наук України, що пройшов у Дніпрі.

Проведено круглий стіл “Медіація як технологія ефективного вирішення конфліктів в освітньому середовищі” для практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти міста.

У закладах освіти здійснювалося новорічне прикрашання.

Медицина

У пологовому відділенні ЦМЛ народилось четверо малюків. На лікуванні у добовому стаціонарі перебувало 123 хворих, у денному стаціонарі хірургічного профілю знаходиться 78 пацієнтів, у денній терапії —86.

До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1868 осіб, 97 отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.

Бригади екстреної медичної допомоги здійснили190 виїздів.

Соціальна сфера

На прийомі у фахівців управління праці та соціального захисту населення побувало 732 громадяни. Прийнято 83 заяви на призначення усіх видів державної допомоги, у тому числі пільг та субсидій.

У селищі Чортомлик пройшло засідання мобільного соціального офісу.

Робочою групою з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення , в тому числі неповнолітніх, обстежено 7 суб'єктів підприємницької діяльності, порушень не виявлено.

Мобільна бригада соціально-психологічної допомоги постраждалими від домашнього насильства та насильства за ознакою статі здійснила виїзди до п'яти родин.

В управлінні обліковується 4694 отримувачів житлових субсидій, 2901 отримувач державних допомог, 1551 господарство, де користуються пільгами, 272 учасників АТО, 392 ВПО.

У центрі зайнятості організовано 21 профорієнтаційний захід. Для безробітних, які перебувають на обліку, проведено інформаційний семінар із загальних питань зайнятості населення та семінари з техніки пошуку роботи.

Комунальна сфера

Працівники “Добробуту” обслуговували лінії зовнішнього освітлення, прибирали території міста, встановлювали новорічне оздоблення.

У міськводоканалі виконали 12 заявок з водопровідних мереж.

ДСНС

Пожежно-рятувальним підрозділом здійснювалися виїзди на гасіння чотирьох пожеж та надавалася допомога населенню.

Прес-служба міського голови.