У робочому режимі


24 лютого міський голова провів засідання оперативного штабу за участю керівників комунальних підприємств, бюджетних установ та голів квартальних комітетів.
Крім виконання планових завдань, комунальні служби націлювалися на усунення наслідків інтенсивного сніготанення, яким позначився тиждень, що минає.
ЖЕО виготовили і встановили ливневі воронки разом із трубами, що були викрадені по Соборній та Л. Чайкіної. Займалися ремонтом під’їздів, електрощитових, перевіркою димовентканалів. Разом із міськводоканалом накривали люки, яких за тиждень було викрадено до десятка, про що заявлено до поліції. Працівники водоканалу також ліквідовували пориви, очищували каналізаційні мережі. З поліпшенням погодних умов готуються приступити до благоустрою територій, після проведення зимових ремонтних робіт.


У «Добробуті» чистять ливнівки, знімають новорічну ілюмінацію, відновлюють освітлення, зокрема на ділянці по вул. Героїв України, установлювали урни по вулиці Центральній. «Саночистка» працює у штатному режимі, а у міськгазі провели планове технічне обслуговування 25-ти кілометрів газопроводу.
В управлінні освіти разом з проектантами здійснюють контрольні заміри для капітальних ремонтів покрівель, зокрема СЗШ № 9 та ДНЗ №21, в рамках підготовки міста до нового опалювального сезону.
У закладах освіти тепло, і як доповіли головні лікарі, відповідний температурний режим підтримується у медичних установах. За інформацією МНС, надзвичайних ситуацій за звітний період не зафіксовано.
Квартальні в основному озвучували питання підсипки доріг та зливів, котрі вийшли на перший план після танення снігу. І якщо минулого року мешканці селищ неоднозначно ставилися до грейдування доріг, відмовлялися від підсипання, то зараз, за словами квартальних, переконалися у доцільності даного заходу. Крім грейдування, як повідомив міський голова, розпочато роботу з комплексного вирішення проблеми зливової каналізації по селищам. Також Олександр Шаповал нагадав, що з настанням сприятливої погоди, у місті розпочнуться масові заходи з благоустрою, до яких мають долучитися підприємства, організації та установи, почавши з власних та закріплених територій.
Прес-служба міського голови.