У полі зору нагальні питання

у полі зору нагальні питання. Зображення 1
Оперативна нарада при міському голові визначила головні акценти цього тижня й підвела підсумки минулому.
Освітяни збирають навчальні ужинки
У загальноосвітніх закладах тривають олімпіади, можна говорити про наступні результати: у інтелектуальних змаганнях з російської мови серед восьмих та 11-х класів перемогу здобула друга школа, дев’ятих – НВК№2, десятих – ліцей. З інформатики кращі знання показала СЗШ№9.
Працюють на результат
Наприкінці листопада у Києві проходила III Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Актуальні питання та перспективи розвитку медичної допомоги і соціальних послуг підліткам та молоді на принципах «дружнього підходу» в Україні, де підводилися підсумки діяльності медичних установ у даному напрямку. Кабінет медичної допомоги підліткам та молоді центру первинної медико-санітарної допомоги було визнано кращим в Україні, про що повідомила головний лікар Валентина Ліснича.
Увага плановим завданням
На цьому наголошував міський голова, обговорюючи з комунальниками результати роботи за минулий тиждень та визначаючи першочергові завдання. Одним з таких є проблема руху автотранспорту пішохідною вулицею Центральною, бульваром Шевченка. Олександр Шаповал назвав те недопустимим, доручивши відповідним підрозділам вжити термінових заходів з розв’язання ситуації. Питання щодо даного виникли і до працівників поліції, у розрізі активізації впровадження на порушників аждмінважелів. Не менш важливим моментом названо порушення правил вантажівками, постачальниками торгівельних магазинів та мафів, котрі паркуються на пішохідній зоні, руйнуючи дорожнє покриття та наражаючи на небезпеку містян.
Серед решти завдань утримання спецтранспорту у робочому стані, прибирання закріплених територій, вивезення сміття. Покров продовжує, готуватись до новорічно-різдвяних свят, змінюючи своє обличчя.
Прес-служба міського голови.