Депутати розглянули актуальні питання

депутати розглянули актуальні питання. Зображення 1
На другому пленарному засіданні 16 сесії Покровської міської ради розглядалося питання, яке є незмінним у черзі денній депутатських засідань упродовж реалізації програми децентралізації теплопостачання міста.
9 грудня депутати затвердили розмір соціальної матеріальної допомоги на встановлення приладів індивідуального опалення соціально вразливим верствам населення. Це вже десятий платіжний реєстр для перерахування соціальної матеріальної допомоги на встановлення індивідуального опалення.

Поза чергою денною, були й інформаційні повідомлення. Міський голова озвучив питання, яке останнім часом набуло резонансу серед мешканців міста, а причини обросли домислами. Олександр Шаповал зачитав офіційний лист начальника міського відділу Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Дніпропетровській області Олександра Стовби. Мова йшла про факти підпалу електрощитових, які періодично виникають у під’їздах житлових будинків міста. Називався перелік адрес, де починаючи від середини жовтня до 7 грудня рятувальники періодично гасили загорання, а енергетики міняли зіпсоване обладнання та відновлювали електропостачання. Ганчір’я, а в останньому випадку віник, просякнуті легкозаймистою речовиною, вказують на умисні дії. Зафіксовані підпали вчинялися рано вранці або пізно ввечері. Про мотиви зловмисників можна лише здогадуватися. Міський голова, попри заходи, що вживаються, звертався до депутатів, аби підвищити пильність мешканців міста і не допустити серйозних наслідків.
Також секретар міськради Анатолій Пастух нагадав про підготовчі етапи до початку подачі електронних декларацій, яка для депутатів місцевих рад стартує з 1 січня. До цього часу декларанти мають зареєструватися у Реєстрі декларацій на веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції та пройти електронну ідентифікацію за допомогою власного електронного підпису, який попередньо треба отримати.
Прес-служба міського голови.