У Новий рік – з новими планами

у новий рік – з новими планами. Зображення 1
Вступає первинна організація ветеранів заводу «Кварцит», яка об’єднала колишніх працівників прославленого підприємства. Напередодні нового року ветеранів привітав міський голова Олександр Шаповал.

Ветеранська організація гучно заявила про себе у вересні, саме тоді до складу міської ради ветеранів увійшла ще одна спілка. Ініціатором спільноти кварцитовців виступила Катерина Губа, чиє починання підтримали колишні працівники заводу.
За відносно короткий проміжок часу нова організація об’єднала тих, хто ще у 78-му році відкривав та розбудовував підприємство. Сьогодні, за словами Катерини Христофорівни, з підтримки міської влади первинний кварцитовський ветеранський рух укріплює свої позиції. Спілка у активному громадському житті: займається волонтерською діяльністю, бере активну участь у загальноміських заходах, організовує екскурсії та зустрічі і, звичайно ж, переймається долею міста. Тут радіють позитивним перетворенням Покрова, тим добрим справам, які робляться для городян.
- Покров міняється на очах, ремонтуються дороги, площі, нарешті приводиться до ладу улюблений парк. Пенсіонерам встановлюють конвектори, відчувається небайдуже ставлення міського голови до людей і свого дому, - підкреслює Катерина Губа.
Про це говорять і Ганна Хомяк, Римма Гаркалова, Людмила Тіпакіна, та інші, кому безкоштовно встановили індивідуальні прилади опалення. За твердженням літніх людей, такі кроки краще слів характеризують роботу, направлену на благо міста.
У свою чергу ветеранська організація спрямовує зусилля на роботу зі збереження історії краю, підтримку тих членів організації, які потребують допомоги.
Людям, що не один рік віддали Покрову і сьогодні залишаються у строю, дякував міський голова Олександр Шаповал, передаючи подарунки до новорічно-різдвяних свят та бажаючи щастя, здоров’я і тільки миру у Новому, 2017 році.
Прес-служба міського голови.