Мобільний соціальний офіс у домоуправлінні № 2

мобільний соціальний офіс у домоуправлінні № 2. Зображення 1
21 грудня фахівці мобільного соціального офісу побували в домоуправлінні №2. Працівники житлово-експлуатаційного об’єднання та мешканці прилеглих будинків мали змогу отримати консультації щодо  різних напрямків соціальної сфери, не відвідуючи установи.
Серед актуальних були питання щодо виплати та нарахування субсидій, змін у наданні пільг різним категоріям громадян, взяття на облік територіальним центром та надання соціальних послуг.
Інформуючи присутніх про діяльність соціальних установ, зокрема акцентувалась увага на роботі пунктів обігріву, які діють у місті з метою попередження випадків переохолодження та надання допомоги людям у період пониження температури. А також про благодійні обіди, які організовано по вихідним дням.
Враховуючи, специфіку роботи комунальників, серед яких було чимало двірників, сантехніків, до них зверталися з проханням допомагати виявляти людей, котрі опинилися у складних життєвих обставинах і потребують допомоги. Сповіщати про такі факти за телефоном міських гарячих ліній.
Прес-служба міського голови.