У місті відновлюють ліфтове обладнання

у місті відновлюють ліфтове обладнання. Зображення 1Кожен третій ліфт в Україні відпрацював свій 25-річний експлуатаційний термін. Ліфтове господарство нашого міста – не виняток. У Покрові функціонують 35 ліфтів в житлових будинках. Усі підйомники введені в експлуатацію в 90-их роках і протягом наступних чверть століття не зазнавали модернізації. Наразі міське керівництво серйозно поставилося до питання безпеки мешканців багатоповерхівок, розпочавши капітальні ремонти міських пасажирських ліфтів.

Лише у нинішньому році уже капітально відремонтовано два ліфта. У під’їздах житлового будинку 91а по вулиці Партизанській.
У морально застарілих та фізично зношених ліфтах повністю замінено мікропроцесорні станції управління, основні вузли та деталі ліфту. Заміні підлягали електродвигуни, грузові канати, ввідні пристрої, проводка по шахтам, елементи кабіни ліфтів, панелі управління, системи освітлення та інше обладнання.
В даний час тривають роботи по відновленню наступного пасажирського ліфта у першому під’їзді будинку №91 по вулиці Партизанській. Як і на попередніх об’єктах, тут здійснюються ремонтні роботи, спрямовані на покращення технічних характеристик, рівня безпеки та естетичного вигляду пасажирського підйомника.
Фактично, за кошти міського бюджету, в належний вигляд уже приведено третина наявних у місті ліфтів. Роботи в даному напрямку триватимуть і надалі.
Між тим, ремонтники нагадують, що зношеність ліфтового обладнання – це не єдина причина їхньої непрацездатності. На жаль, мають місце розкрадання, свідоме руйнування та недбайливе ставлення до спільного комунального майна.
Тож мешканців закликають берегти ліфтове обладнання, бути пильними та стежити, аби до під’їзду не мали доступу сторонні особи.
Прес-служба міського голови.

 у місті відновлюють ліфтове обладнання. Зображення 2 у місті відновлюють ліфтове обладнання. Зображення 3

у місті відновлюють ліфтове обладнання. Зображення 4