Отримали перемогу

отримали  перемогу. Зображення 1

Підстанція екстренної медичної допомоги Покрова перемогла в І турі обласного чемпіонату бригад ЕМД і тепер готується представити регіон на заключному етапі, який відбудеться наступного місяця у Дніпрі.
Таким є результат регіональних змагань, які відбулися вчора у Нікополі. Бригади екстреної медичної допомоги з Покрова, Марганця, Томаківки, Нікопольського району та Нікополя відпрацьовували клінічні випадки з реального життя. Учасники змагань отримували умовний "виклик"-легенду і вже безпосередньо на місці події дізнавалися конкретні обставини. За 10 хвилин вони мали з’ясувати всі деталі, надати невідкладну допомогу та стабілізувати стан потерпілих, в ролі яких були студенти медучилища.
За діями медиків уважно спостерігали вимогливі судді, фіксуючи кожну дію, маніпуляцію, злагодженість та оперативність у роботі бригад ЕМД.
За висновком суддів, усі 5 конкурсних етапів найкраще пройшли представники Покрова. Фельдшерська бригада у складі Дмитра Кондарюка, Вікторії Соломки та водія Юрія Кужелюка стали переможцями, отримавши відповідні відзнаки, подарунки та путівку в наступний тур чемпіонату.
Вітаємо переможців!
Прес-служба міського голови.

отримали  перемогу. Зображення 2