«Покров має талант» - на фінішній прямій

«покров має талант» - на фінішній прямій. Зображення 1Вже зовсім скоро місто дізнається про переможця другого міського творчого конкурсу, який завоював прихильність городян. Відучора стартувало голосування за фіналістів. Ім’я переможця буде оголошено під час святкування Дня міста.
Одинадцять самобутніх артистів, аматорів сцени та професійних виконавців чекають на остаточні результати, які визначить голосування.
В цьому головна мета конкурсу, аби саме глядачі назвали того, чий талант та майстерність підкорили їхні серця. Зробити це по-справжньому непросто, кожен учасник – яскрава особистість, досяг певних висот у обраних мистецьких жанрах. Цьогорічні номінанти вражали широтою жанрового діапазону, підготовкою та різноманітністю напрямків. На суд глядачів було представлено вокальне, інструментальне, хореографічне, театральне мистецтво та показові спортивні виступи.
Фіналісти підійшли серйозно до підготовки кожного етапу, продумували репертуар, музичне забарвлення, сценічний образ. Хвилювалися й підтримували один одного.
Сьогодні головні етапи вже за плечима, залишається вирішальний – голосування. Фінальні виступи талановитих й креативних можна проглянути, перейшовши за посиланням https://poll.app.do/2376785/u7lyY-A-
Тут можна й проголосувати за одного з номінантів. Від кожного голосу залежить результат творчих перегонів "Покров має талант"-2018. Не залишайтесь осторонь – приєднуйтесь!
Прес-служба міського голови.