У 35-ому нова зона відпочинку

у 35-ому нова зона відпочинку. Зображення 1
Як можуть змінити міський простір звичайні лавочки – уже кілька днів не перестають дивуватися жителі 35-мікрорайону, які користуються алеєю між школою №8 та 23 дитячим садочком. Із транзитної пішохідної зони вона враз перетворилася на зону відпочинку, якої в принципі не було в цьому мікрорайоні.


Літніми вечорами місцеві жителі дихали свіжим повітрям на шкільних лавочках та … вкопаних колесах, що на стадіоні. З цим люди звернулися до міського голови. Після упорядкованої площадки біля будинку по Лізи Чайкіної, 13, що раніше нагадувала велику помийну яму, не сумнівалися – їх буде почуто.

Так і сталося – чотири нових паркових лавочки з’явилися по усій довжині алеї, невдовзі установлять ще чотири, на протилежній стороні. І це далеко не усі позитивні зміни, які стануться на даній території.
Схваливши візуальну лаконічність лавочок, мешканці з нетерпінням чекали, коли можна буде оцінити їх зручність та ергономічність. Серед них – Сергій, Наталія і маленька Злата. Молода родина теж радіє змінам у місті, які дають надію на перспективу.
Прес-служба міського голови.

у 35-ому нова зона відпочинку. Зображення 2