Арсенал комунального автопарку міста - поповнився

арсенал комунального автопарку міста - поповнився. Зображення 1
Днями відбулася презентація нової прибиральної техніки, призначеної для вивезення твердих побутових відходів. Два сміттєвози фірми «Foton» невдовзі можна буде побачити на вулицях міста.
Міський голова Олександр Шаповал наголошує на необхідності оновлення спецтехніки і планомірно втілює задумане у життя.


Адже не секрет, що переважна більшість технологічного транспорту, якими користуються наші комунальники, експлуатується по кілька десятків років.
Зношеність техніки не може не позначатися на об’ємі виконання робіт, якості та витратності. Інвестиції в модернізацію застарілої комунальної техніки – без сумніву, економічно виправдані.
Так, автонавантажувач, котрий нещодавно з’явився в арсеналі «Добробуту» , став для підприємства незамінним помічником. Мають виправдати надії й нові сміттєвози. Завдяки задній загрузці сміття, що унеможливлює просипання, вирішаться малоприємні екологічні нюанси прибирання – не залишатимуться специфічні «доріжки» за маршрутом руху сміттєвоза, як це могли спостерігати досі. Крім того, новий транспорт має більшу ступінь пресування, що дозволить скоротити число рейсів і хорошу маневреність, що важливо на вузьких внутрішньоквартальних дорогах.
Прес-служба міського голови.