Свято грації та спорту - яскравий підсумок року

свято грації та спорту - яскравий підсумок року. Зображення 1Фізкультура та спорт посідають у житті Покрова особливе місце. Перемоги наших спортсменів на змаганнях регіонального, республіканського та міжнародного рівнів викликають у кожного з нас відчуття заслуженої гордості.
Традиційно наприкінці року дитячо-юнацька спортивна школа ім.Дідіка підводить підсумки спортивного сезону, визначає найкращих тренерів та атлетів.2018-й також став для  колективу роком перемог і нових досягнень. 960 вихованців з 6 відділень спорту взяли участь у 87 змаганнях, з яких 39 - Всеукраїнського та 8 — Міжнародного рівня! За сезон у стінах школи підготовлено 16 кандидатів у майстри спорту України та десять першорозрядників.
Серед найвищих досягнень - перемоги покровського дзюдоїста Артема Бубира (тренер Сергій Сінілов), який у складі збірної команди України посів І місце на Всесвітній Гімназіаді серед кадетів, ІІ місце у Кубку Європи і ІІІ місце у Кубку Європи серед кадетів. А також чоловічу пару акробатів Іван Хажанець – Микол Земляний ( тренери Ольга Образцова, Василиса Носик), які також у складі національної збірної стали бронзовими призерами Чемпіонату Світу.
28-го грудня пройшла перша церемонія нагородження переможців щорічної номінації "Кращий спортсмен року", "Кращий тренер року", "Тренер року -2018" за кожним видом спорту.
Цього вечора у гімнастичній залі ДЮСШ усіх чекало свято гімнастики.
З вітальним словом до присутніх звернулася директор школи Ірина Бакієва. Вона подякувала спортсменам, тренерам та батькам за терпіння і зусилля, які дозволяють усім рухатися вперед до нових перемог. Для нагородження були запрошені спортсменки, які досягли найкращих результатів. Під оплески глядачів їм урочисто вручали пам'ятні кубки. Серед тих, хто отримав відзнаку "Кращий спортсмен року — 2018" в своїй категорії були Тетяна Клобукова, Оксана Коробко, Дарина Панченко, Софія Потайчук, Софія Мельник і Вероніка Сисолятіна. Багато слів вдячності було сказано і на адресу тренерів Оксани Клобукової, Ірини Смирної та Ніни Колпакової.
Найбільш хвилюючим моментом стало вручення посвідчення "Кандидат у майстри спорту України" Яні Неділько та Олександрі Гайдук. Цю почесну місію взяли на себе представники відділу молоді та спорту Артем Столяр та Іван Калінін.
Завершилася зустріч захоплюючим видовищем — показовими виступами наших талановитих гімнастів та солодкими подарунками.
На заході була просто неймовірна атмосфера, і його проведення заслуговує оцінки найвищого рівня.
Нагородження спортсменів інших видів спорту відбудеться сьогодні в гімнастичній залі о 17:00.
Вітаємо вихованців і тренерський штаб ДЮСШ с яскравим завершенням спортивного року. Бажаємо удачі в новому сезоні та віримо у їх новій здобутки і перемоги!
Прес-служба міського голови.

свято грації та спорту - яскравий підсумок року. Зображення 2

свято грації та спорту - яскравий підсумок року. Зображення 3

свято грації та спорту - яскравий підсумок року. Зображення 4

свято грації та спорту - яскравий підсумок року. Зображення 5

свято грації та спорту - яскравий підсумок року. Зображення 6