Святкуємо разом!

святкуємо разом!. Зображення 1Свято наближається, і зустрічати його треба з відповідним настроєм. Місію фабрики новорічної атмосфери перебрали на себе відділи міськвиконкому, заклади освіти та культури. За святкову ілюмінацію та декор взялися комунальники. Новорічні дійства заплановані та ретельно підготовленні, проте усі були для городян сюрпризом.
Іноді "Сюрпризом" у прямому значенні. Цьогоріч театральний колектив Школи мистецтв підготував для шанувальників креативну театралізовану виставу "Чарівні новорічні пригоди". Діти з цікавістю спостерігали за сюжетними  перепетіями  Посіпак, медведика Теді, Лола, Супер Кота, леді Баг, свинки Пепи та інших знайомих героїв. Дорослі ж, милувалися натхненною грою дітей. Аплодувати акторам мали нагоду і мешканці селищ, куди гастролювали сюрпризівці.
святкуємо разом!. Зображення 2

Захоплюючу інтерактивну казку підготували для гостей у Будинку творчості. "Грінч. Нового року не буде" за чотири дні переглянули близько 2,5 тисячі дітей різного віку, у тому числі пільгових категорій. 3D декорації, гарні костюми, переконлива гра шістдесяти юних акторів припала глядачам до душі.

святкуємо разом!. Зображення 3Впродовж двох днів поціновувачів збирала традиційна "Ялинка на воді". Вихованці спортивної школи "Манганіт" влаштували запальне шоу на водно-спортивній арені плавального басейну. Казковий сюжет за мотивами "Бременських музикантів" органічно доповнили спортсмени. Стрибки у воду та інтригуючі плавці перевершили очікування гостей. Феєрверк став логічним завершенням свята.

святкуємо разом!. Зображення 4

Театралізована вистава "Чарівні новорічні пригоди" відбулася у дитячій школі мистецтв. Своєрідний творчий звіт вокалістів і хористів, музикантів та танцюристів порадував глядачів та подарував гарний настрій.

святкуємо разом!. Зображення 5

У дитячій музичній школі пройшов святковий концерт "Новорічна феєрія першачків". Маленькі дебютанти задали тон святу, новорічний флешмоб підхопили старші вихованці, показавши справжній "клас".

святкуємо разом!. Зображення 6

Прийдешньому року не менше радіють і поважні покровчани. Підопічні територіального центру святкували натхненно та яскраво. З піснями, гумором, конкурсами, пригощаннями та гарними побажаннями.

У музеї гостей зустрічав святковий кінозал, а у дитячій бібліотеці літературний мультпарад. Новорічний коктейль в арт-центрі, бібліотеки пропонували майстер-класи та заняття в креатив-лабораторії подарунків своїми руками.

святкуємо разом!. Зображення 7Свята тривають, а з ними і решта новорічних розваг, які прикрасять дозвілля покровчан.

Прес-служба міського голови.