Стежина до людей

Першочергове завдання територіального центру соціального обслуговування у місті – забезпечити соціальними послугами найуразливіші верстви населення. Саме з цією метою прийнято рішення виконавчого комітету Покровської міської ради «Про внесення змін до Положення про територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» від 27 січня 2016 року. Особливо ці зміни позитивно вплинуть на обслуговування підопічних у відділенні соціальної допомоги вдома, вони дають змогу збільшити кількість відвідувань підопічних за тиждень (з 2-х до 3-х разів) та відповідно надати їм більшу кількість соціальних послуг.


Крім того, громадянам надана можливість залучати соціальних робітників до їхнього періодичного та тимчасового обслуговування, цей період визначається у договорі про надання соціальних послуг.
До того ж, це потрібно підкреслити, територіальний центр соціального обслуговування може обслуговувати і громадян, які є хворими з числа одиноких осіб працездатного віку на період до встановлення їм групи інвалідності, але не більше як чотири місяці.
Працівники територіального центру трудяться заради того, щоб люди похилого віку та інваліди не залишилися на узбіччі життя.