Відбулась чергова нарада з відділом ДВС

відбулась чергова нарада з відділом двс. Зображення 1

Питання погашення заборгованості до Пенсійного фонду сьогодні стоїть надзвичайно гостро. Про стан виконання виконавчих проваджень, відкритих щодо боржників Пенсійного фонду України відділом ДВС Покровського міського управління юстиції та управлінням ПФУ в м.Покров розглянуто на нараді, в якій взяло участь керівництво з обох сторін.


У виступі начальника управління ПФУ Вікторії Агапової приділено увагу особливо проблемним боржникам, виконавчі документи щодо яких перебувають на виконанні. А також затверджено спільний план заходів, направлених на зменшення заборгованості на 2016 рік, оновлено склад спільної робочої групи, у зв’язку з кадровими змінами. Учасниками наради обговорювались питання, стосовно активізації виходів спільних рейдів за місцем господарчої діяльності боржників фізичних осіб – підприємців та плануванню дієвих виконавчих заходів, направлених на збільшення надходжень від боржників-юридичних осіб.
За результатами наради вирішено продовжити плідну співпрацю з відділом Державної виконавчої служби щодо погашення заборгованості з платежів до бюджету Фонду та зменшення кількості боржників.

Начальник Управління Пенсійного фонду в м.Покров В.С.Агапова