«Старти надій» - за ліцеїстами

«старти надій» - за ліцеїстами. Зображення 1
За роки свого існування Всеукраїнські спортивні ігри серед школярів здобули слави найпопулярніших серед учнів загальноосвітніх закладів. А особливо у Покрові, де команда ліцею 19 років поспіль утримувала пальму першості, представляючи місто на Всеукраїнському рівні.


Кожного року розгортається справжня боротьба за звання найсильніших. Тривала підготовка завершується захоплюючими перегонами. Минулоріч в них стала лідером команда дев’ятої школи. Як розгорнуться події 2017 року показали триденні змагання, міський етап, що проходив на стадіоні «Авангард».

Команди проявили себе у кросі, естафеті, метанні, стрибках у довжину, підніманні тулуба за хвилину. Всі з хвилюванням очікували результатів. За кількістю набраних очок перемогу вкотре завоювала команда ліцею (тренер В.В.Махинько), друге місце посіла СЗШ №9 (тренер О.В. Волик), третє - команда другої школи (тренер С.М.Бруско). Серед неповних середніх загальноосвітніх шкіл перше місце за Чортомлицькою школою (тренер В.І.Чернишов).

Тепер перед переможцями обласний етап, який визначить команду-учасницю Всеукраїнських змагань, віримо, що нею стануть покровчани.
Прес-служба міського голови.

«старти надій» - за ліцеїстами. Зображення 2

«старти надій» - за ліцеїстами. Зображення 3

«старти надій» - за ліцеїстами. Зображення 4

«старти надій» - за ліцеїстами. Зображення 5

«старти надій» - за ліцеїстами. Зображення 6