Усе починається з мами

Милих і добрих, чарівних і ніжних, працелюбних і терплячих вітали в Покрові напередодні найсвітлішого свята - Дня Матері.
Святковий концерт за участі творчих колективів та сольних виконавців міста відбувся 13 травня на головній площі міста.
Від імені міського голови, словами, сповненими щирих почуттів та глибокої вдячності до жінок-матерів, зверталася керуючий справами міськвиконкому Ганна Відяєва.


Вітальними адресами та подарунками від Олександра Шаповала цього дня були відзначені фіналісти міського конкурсу літературних творів «Мама Героя», котрий напередодні було оголошено серед старшокласників навчальних закладів Покрова.
Під гучні оплески на сцену запросили жінок, які надихнули юних літераторів на створення нарисів та есе – мам учасників АТО, серед яких, на жаль, і загиблих на сході країни.
Потім вийшли юні автори, котрі вразили журі зворушливими історіями та глибиною розкриття теми. Усі твори були достойно оцінені, а серед найкращих названо роботи Уляни Ігнатенко (СЗШ №2), Руслани Козоброд (ліцей), Анни Троян (СЗШ № 9). Серед тих, хто підтримав проведення конкурсу - підприємство « Procter & Gamble».
Свято продовжилося зворушливими піснями, видовищними хореографічними композиціями, театралізованими замальовками. Виходячи на сцену, кожний учасник свята, намагався передати безмежну любов і ніжність до найдорожчої людини, котра вчить нас любити цей світ і творити добро.
Прес-служба міського голови.