Старт нового спортивного року – взято!

старт нового спортивного року – взято!. Зображення 1
Лише тиждень минув з початку навчального року, а ДЮСШ ім.Д.Дідіка вже звітує про яскраві перемоги. Юні спортсмени та їхні наставники часу не гаяли, літо провели – з користю, відпочивали насичено й активно, отже, і спортивну осінь зустріли як годиться чемпіонам. Перші турніри завершили із золотом.
20 медалей – акробати б’ють рекорди
Таким багатим ужинком поповнили скарбничку школи вихованці Ольги Образцової, Василіси Носик, Наталії Токмань, Тетяни Венгер. Цими вихідними спортсмени брали участь у Кубку області, який проходив у Кривому Розі. На манежі змагалися найсильніші представники школи акробатики. Покров займає у рейтингу перші позиції, вкотре довів це блискучими результатами: 20 медалей – 13 перших місць, два других та п’ять третіх.
старт нового спортивного року – взято!. Зображення 2Завоювали перепустку до Чемпіонату України
Минулого навчального року вихованці Сергія Сінілова дивували й радували містян своїми перемогами. Цей рік теж розпочинають з високо взятої планки. Ліза Литвиненко та Володимир Яцик отримали абсолютні перемоги у Чемпіонаті області з дзюдо. Для спортсменів це гарний початок, який дозволяє увійти до складу збірної області й взяти участь у Чемпіонаті України, що відбудеться на початку жовтня в Ужгороді.
старт нового спортивного року – взято!. Зображення 3Футболісти й волейболісти нарощують темпи
Відкритою першістю з футболу серед юнаків 2005-2006 р.н. вітали у школі День фізичної культури і спорту. На полі зустрічалися команди Нікополя, Марганця та Покрова. Гра була цікавою та запеклою, у справжній чесній боротьбі перемогу отримали покровчани, вихованці Олександра Дюльдіна. Цього ж дня змагалися волейболісти. Наша команда, тренер Лілія Мурашова, поступилася нікопольчанам, однак це не завадило отримати заряд позитиву і черговий досвід. Спорт – зближує, навчає і виховує, даруючи нові зустрічі й перемоги над собою.
Прес-служба міського голови.