Покров-дайджест

покров-дайджест. Зображення 1

 


"Сила нації" в Покрові
8 вересня відбулася подія, на яку жителі міста чекали з нетерпінням. Під патронатом міського голови в центральному парку пройшли змагання з кросфіту серед учасників АТО, які зазнали поранень та ампутацій під час виконання військового обов'язку. До нашого міста завітали люди, які дійсно можуть вважатися символом незламності людського духу, мужності та патріотизму. Пам'ятні медалі та відзнаки учасникам особисто вручив міський голова Олександр Шаповал.

 

 На площі ім. Івана Сірко запрацювала зона доступу вай-фай

З минулого тижня покровчани та гості міста мають змогу скористатися результатами проекту "Сірко-Wi-Fi" . Для того, щоб під'єднатися до точки доступу власнику ноутбуку або мобільного пристрою з адаптером Wi-Fi необхідно просто потрапити в радіус її дії. Усі дії з визначення пристрою та налаштування мережі більшість операційних систем комп'ютерів і мобільних пристроїв виконують автоматично.

Понад 21 тисячу декларацій

Уклали жителі Покрова з лікарями Центру первинної медико-санітарної допомоги.

Переможцем спартакіади школярів минулого сезону стала шоста школа
Про це стало відомо під час оголошення результатів спартакіади серед навчальних закладів міста. За підсумками змагань сезону 2017-2018 років перше командне місце посіли спортсмени СЗШ № 6, які і отримали перехідний Кубок спартакіади.

Розпочав роботу університет 3-го віку

52-а слухача зараховано в новому навчальному році на факультети "Університету 3-го віку", який діє при міському територіальному центрі соціального обслуговування населення. У 2018-2019 навчальному році тут функціонуватимуть три факультети: основи народознавства та краєзнавства; сучасний підхід до ведення домашнього господарства; психологічні аспекти здорового довголіття.

Спортивні бабусі розпочали осінній сезон
Спеціально для своїх підопічних тренери розробили комплекс спеціальних вправ, адаптувавши їх до вікових особливостей учасниць. На тренуваннях завжди поряд знаходиться медсестра, котра слідкує за самопочуттям фізкультурниць. Самі тренування тривають протягом року. Сьогодні команда об’єднує близько ста фізкультурниць, які розпочинають свій суботній ранок із зарядки.

"Авангард" отримав другу перемогу поспіль
8 вересня наша команда приймала на своєму полі нікопольский "Обрій". Зустріч завершилася упевненою перемогою команди Покрова з загальним рахунком 7:1. Набравши 18 очок, "Авангард" продовжує займати 7 сходинку у турнірній таблиці Суперліги області. Свою наступну гру команда проведе 26 вересня проти ФК "Лозоватка".
Прес-служба міського голови.