Місто за тиждень

 

місто за тиждень. Зображення 1

Освіта
Перший навчальний тиждень був насиченим на події. Старшокласники загальноосвітніх закладів мали можливість зустрітися з ветеранами АТО, учасниками Ігор Героїв "Сила нації", що проходили під патронатом міського голови. Спілкування за "круглим столом" тривало у ліцеї, торкалося важливих тем сьогодення.
На цьому тижні школярі взяли участь у спартакіадах, що пройшли до Дня фізичної культури. Кращі команди змагалися на бігових доріжках у традиційній міській легкоатлетичній естафеті.

 

Соціальна сфера
На минулому тижні до управління праці з різних питань звернулося 805 містян. Тривала робота із сім’ями, які потребують допомоги у вирішенні питань соціального спрямування. Дві особи направлено на обслуговування територіального центру. Спеціалістами було проведено спільне засідання спостережної комісії з відділом пробації. На сьогодні в управлінні обліковується 2531 отримувач субсидій, 2577 пільговиків.

Центр зайнятості
З початку року філія надала послуг 2265 містянам. Тільки за минулий тиждень провела 11 профорієнтаційних заходів, серед яких День відкритих дверей центру.

Медицина
За тиждень народився один малюк. Центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 1572 городян. У добовому стаціонарі ЦМЛ проліковано 107 хворих, на лікуванні денного стаціонару хірургії перебуває 83 пацієнти, терапії – 77.

Комунальна сфера
Погіршення погодних умов не впливає на роботу комунальних підприємств. Осінь вносить свої корективи. "Добробут" вже бореться з листопадом, прибираючи місто від сезонного сміття. Підприємство чистило ливнівки, здійснювало санітарну обрізку дерев, проводило ревізію ліній зовнішнього освітлення. Водоканал виконував заявки городян по водопровідним мережам, проводив благоустрій територій.

Наддзвичайники
За тиждень три рази виїздили на гасіння загорянь, серед яких і необережне поводження з вогнем. Загиблих та травмованих немає.
Прес-служба міського голови.