"Спортивні бабусі" розпочали осінній сезон


Золотаву пору листопаду команда зустріла у всеозброєнні – на ранковій зарядці. Рівно о восьмій ранку, у повному складі фізкультурниці ішли спортивною ходою ранковим парком, далі гімнастика, вправи з м’ячем, елементи йоги на зеленій траві, на завершення фрукти та незмінне спілкування.
Вже більше року субота в Покрові розпочинається саме так для близько ста учасниць проекту, що став прикладом успішної реалізації – соціальної відповідальності. Волонтерська ідея, підтримана міською владою, перетворилася на справжній фізкультурно-оздоровчий рух.


Сьогодні досвід "Спортивних бабусь" активно переймають інші міста. Команді є про що сказати і чим поділитися. Тренери розробили комплекс спеціальних вправ, адаптувавши їх до вікових особливостей учасниць. Завжди поряд медсестра, котра слідкує за самопочуттям фізкультурниць. Поважні леді, як назвали жінок у соцмережах зізнаються, що заняття покращують як фізичний, так і моральний стан. Тут вони відпочивають душею, отримують заряд позитивної енергії і будують плани на майбутнє.
У перспективі активність за будь-якої погоди, адже за їхнім твердженням, у природи поганих днів не буває. А у фізкультурниць немає поганого настрою, є бажання і прагнення підкорювати нові вершини. Тож команда іде вперед і запрошує усіх приєднуватися до їхніх лав, обираючи спорт та здоров’я.
Прес-служба міського голови.