Кузні спортивних талантів

кузні спортивних талантів. Зображення 1
8 вересня в Україні відзначають День працівників фізичної культури та спорту. Наше місто має довгу і славну спортивну історію. Тренери і спортсмени кількох поколінь золотими буквами вписують в неї свої перемоги. Розвиток та підтримка фізкультурно-спортивного руху - один з пріоритетних напрямків соціальної політики міста. А там, де є підтримка - вона поступово трансформується у призові місця, медалі та інші нагороди, найголовніше — у здоров'я та фізичний розвиток майбутнього покоління.
Напередодні цієї календарної дати вітаємо всіх, хто примножував спортивну славу і продовжує бути на вістрі спортивних подій, не можна не згадати про осередки, які були і залишаються "кузнями" спортивних талантів. Саме тут, під опікою заслужених та досвідчених тренерів, виховуються майбутні чемпіони.


кузні спортивних талантів. Зображення 2Дитячо-юнацька спортивна школа ім. Данила Дідіка. Юні спортсмени можуть тренуватися тут у 6 відділеннях за такими видами спорту як волейбол, спортивна гімнастика, дзюдо, акробатика, таїландський бокс та футбол. Упродовж 2017 та 2018-го років 763 спортсмени школи взяли участь у 67 змаганнях різного рівня, у яких посіли 177 перших, 133 — других і 132 третіх місць. Лише за минулий рік  було підготовлено 5 кандидатів у майстри спорту, 3 спортсмени першого, 328 — другого, третього та юнацьких розрядів. 4 вихованці ДЮСШ входять до складу Збірної України, а 12 — до Збірної області. Так, вихованці відділення акробатики Іван Хажанець та Микола Земляний завоювали бронзові нагороди на Чемпіонату Світу зі спортивної акробатики.кузні спортивних талантів. Зображення 3
Тож, батьки, які мріють про гармонійний розвиток своїх дітей можуть бути упевнені — в КПНЗ "ДЮСШ ім.Д.Дідіка" виховують справжніх спортсменів, загартовуючи дітей до життєвих перемог.
Детальну інформацію про запис до груп і секцій школи можна отримати за телефонами 4-44-30.

Гідне місце у вихованні спортивних талантів займає "Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа "Манганіт". Вона готує спортсменів за трьома спортивними напрямками. Батьки можуть віддати своїх дітей на такі відділення як:
плавання - з 7 років, стрибки у воду- з 6 років та легка атлетика –з 9 років. Тільки за минулий рік вихованці школи показали відмінну підготовку, успішно виступивши у змаганнях всіх рівнів. В актив КДЮСШ СК "Манганіт" можна занести вагомі досягнення, першість у взятих стартах, школа підготувала близько ста спортсменів, які виконали нормативи першого, другого, третього та юнацького розрядів.кузні спортивних талантів. Зображення 4
Детальну інформацію про роботу секцій та відділень, можна отримати за телефонами 5-37-54 , 8067 850 822 5.

Спорт є невід'ємною складовою життя Покрова, спортивне життя отримало новий поштовх до розвитку і руху вперед. А це означає, що сотні дітей будуть приходити до спортивних секцій, аби ставати сильнішими фізично, загартовувати не лише тіло, але й дух. Продовжувати славні традиції, історію закладів, де виховують майбутніх чемпіонів, людей, що назавжди залишаться зі спортом.
Прес-служба міського голови.

кузні спортивних талантів. Зображення 5