Слова привітань і новий комп’ютер – міський голова поздоровив лідерів року, команду зв’язківців Будинку творчості

слова привітань і новий комп’ютер – міський голова поздоровив лідерів року, команду зв’язківців будинку творчості. Зображення 1
Абсолютні чемпіони Всеукраїнського та Міжнародного рівня, які третій рік поспіль стають володарями Кубка України, члени колективної радіостанції у повному командному складі презентували свої досягнення – сотні кубків, дипломів та медалей.


Кілька місяців тому, під час останньої зустрічі з Олександром Шаповалом, керівник колективної, Микола Голуб, говорив про плани. Тоді ж мова йшла про необхідність оновлення технічної бази. Сьогодні діти звітували про результати, а міський голова про поповнення радіостанції новим комп’ютером. Чемпіони разом з мером розпаковували техніку, вже будуючи плани щодо нових змагань.
Що вони будуть успішними, переконаний Олександр Шаповал, зазначаючи, що команда не тільки популяризує технічний напрямок серед молоді – прославляє Покров далеко за межами міста.
Колективна зростила десятки чемпіонів, допомогла визначитися дітям з вибором подальшого шляху, професії. Про що говорили і начальник управління освіти Галина Рубаха, директор БТДЮ Ніна Якімова, керівник НВК№2 Галина Чергинець.
- Кожен наш успіх є спільною перемогою і це надзвичайно важливо, особливо для дітей, які бачать щире зацікавлення до своєї творчості, - підкреслив Микола Голуб, - колективна у полі постійного уваги міського голови, який радіє за успіхи дітей, співпереживає за нашу справу, робить все для того, аби юні покровчани могли реалізувати свої технічні й мистецькі можливості.
Прес-служба міського голови.

слова привітань і новий комп’ютер – міський голова поздоровив лідерів року, команду зв’язківців будинку творчості. Зображення 2

слова привітань і новий комп’ютер – міський голова поздоровив лідерів року, команду зв’язківців будинку творчості. Зображення 3