Слова поздоровлень тим, хто несе у цей світ доброту

Весна і свято жіночності давно стали тотожними поняттями, бо найочікуваніша пора приходить з днем, коли головні слова присвячують жінкам. У переддень восьмого березня найщиріші побажання міський голова адресував представницям прекрасної половини людства, хто дарує і оберігає життя.

З теплими вітаннями, подарунками і словами безмежної вдячності завітав Олександр Шаповал до матерів загиблих воїнів АТО, наших ветеранів. Особливі слова адресував іменинницям, хто восьмого березня святкує свій День народження. Для них це було справжньою несподіванкою та приємним сюрпризом, жінки запевняли, не рахують поважні роки, ведуть відлік кожній наступній весні. Їм, та представницям усіх сфер життєдіяльності міста, Олександр Шаповал бажав щастя. Звертався зі сцени Будинку творчості до тих, хто навчає і виховує, лікує та оберігає, робить наше місто чистим та затишним, хто кожної хвилини дарує любов, турботу, віддаючи частку свого великого небайдужого серця.

У Будинку творчості їх зустрічали солодощами, концертною програмою за участі виключно чоловіків, як зовсім юних, так і посріблених сивиною, та переглядом кінофільму.

Подарунки від міського голови отримали і вчителі-ветерани, які зібралися у коворкінговому центрі за запашним чаєм. Міжнародний жіночий день залишається святом, яке об’єднує, надихає, дарує незабутні емоції та справжню радість.

Прес-служба міського голови.