Милі, чарівні, найкращі наші жінки!

Прийміть мої найщиріші вітання зі святом весни, молодості та краси – 8 Березня!

Ви – найкращий витвір світу, його мудрість, совість, чарівність, духовність! Жінка здатна наповнювати будні яскравими фарбами, спонукати до шляхетних вчинків і добрих справ.

Своєю невтомною щоденною турботою про родину, материнським теплом і ласкою, вірністю і добротою, ніжністю й милосердям Ви заслужили шану і глибоку повагу! Ми, чоловіки, схиляємось перед головним жіночим талантом – віддавати себе, свої найкращі якості близьким людям. Ви надихаєте нас, допомагаєте ставати кращими, добрішими, впевненішими в собі. Для цього необхідний особливий жіночий такт, інтуїція, терпіння, витримка, душевні сили – ті дивовижні якості, яких так часто не вистачає нам, чоловікам. 

В наш час, як ніколи, хочеться миру, тепла, весни, кохання! Я глибоко переконаний, що саме з Жінкою пов'язані ці вічні, необхідні кожному, життєві цінності: дім, сім'я, тепло, нове життя та надія на краще.

Прекрасні панянки, завжди залишайтеся для нас загадковими й ідеальними, будьте вічно прекрасними і щасливими! Ніколи не втрачайте бажання подобатися, бути цікавими і привабливими. І хай на все це у Вас буде вдосталь часу.

Вічної Вам весни і молодості, шановні жінки!

 

З повагою - міський голова Олександр Шаповал.