Покров знову серед лідерів

 

"Transparency International" опублікувала оновлений рейтинг рівня прозорості роботи місцевої влади в містах України. Високі місця в цьому рейтингу даються за відкритість і прозорість її роботи. Критерії оцінювання є дуже суворими, тому її висновки користуються високою довірою.

Так, рейтинг прозорості 100 найбільших міст України» за 2018 рік був складений за 91 індикатором у 13 областях. Зокрема, враховувалися фінансова і бюджетна сфера, закупівлі, комунальна політика, освіта, соціальні послуги, інформація про роботу місцевої влади. 

В оновленому рейтингу прозорості до ТОП-5 увійшли два населені пункти Дніпропетровської області. В п'ятірці лідерів Дніпро (5 місце) і — наш Покров (4 місце)!

Більш того, саме Покров у 2018-му році був лідером у динаміці зростання показника прозорості в порівнянні з минулим роком. Варто нагадати, що за 2017-2018 роки Покров також продемонстрував найбільший приріст по балам . Тож місто продовжує зберігати свої лідерські позиції в цьому престижному рейтингу і заслужено входить до п'ятірки лідерів!

Прес-служба міського голови.