Шановні ветерани війни та працівники тилу!

шановні ветерани війни та працівники тилу!. Зображення 1
Учасники визвольних рухів, воїни АТО, дорогі земляки!
Сьогодні ми відзначаємо День пам’яті та примирення та 73-ю річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, бо серцем, душею та розумом відчуваємо, що найдорожчим є Мир, найсвятішою - Перемога над ворогом, який зазіхає на твою Батьківщину, віру, культуру, право на життя і свободу.
Ми схиляємо голову в пошані та висловлюємо безмежну синівську вдячність ветеранам Другої світової війни і працівникам тилу, які крізь полум’я боїв, страждання і смерть, крізь гіркоту поразок та непоправні втрати вибороли велику Перемогу, забезпечували фронтовиків всім необхідним.
Ми у вічному боргу перед Вами, шановні ветерани, за обірвану юність, за ненароджених дітей, самопожертву, які Ви виявили в боях за рідну землю.
Ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю героїв, які захистили нас в 20-му сторіччі, добровольців та бійців Збройних Сил України, які загинули на Східному кордоні вже у наш час, всіх, хто загинув у боротьбі з ненависним ворогом, захищаючи рідну землю. Віддаємо глибоку шану кожному, хто боровся за Вільну та Соборну Україну.
Впевнений, що День пам`яті стане початком примирення, щоб ніхто і ніколи не посягав на волю та незалежність будь-якого народу.
Від усього серця бажаю Вам, шановні ветерани та усім мешканцям Покрова міцного здоров’я, бадьорості духу та довгих років життя!
Вічна пам’ять загиблим, низький уклін живим! Слава Героям!

З повагою, міський голова Олександр Шаповал.