Не забувати…

 

не забувати…. Зображення 1

У День пам’яті і примирення покровчани пом’янули полеглих у полум’ї Другої світової.
Восьмого травня представники влади, підприємств, організацій, численні містяни зібралися на Алеї Слави, аби приєднатися до Всеукраїнської акції "Перша хвилина миру". Згадати історичне 8 травня 1945 року, коли було підписано акт про безумовну капітуляцію фашистської Німеччини.

не забувати…. Зображення 2

Цю подію возвеличують акцією пам’яті, вшановуючи всіх, кого торкнулася страшна війна. Вперше вона була проведена в Україні у 2014 році, як вшанування подвигу українського народу, його визначного внеску в перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні та висловлення поваги всім борцям проти нацизму.
Хвилиною мовчання вшанували присутні пам’ять полеглих у Другій світовій, виборювачів незалежності своєї країни, поклавши квіти до меморіалу Слави. Свічки скорботи запалали на Алеї.

не забувати…. Зображення 3
Цього ж дня у Будинку творчості відбувся концерт хору ветеранів "Вікторія" під керівництвом Почесного громадянина міста Павла Філіна-Юркова. Лауреат численних конкурсів, шанований колектив представив містянам програму, де лунали пісні воєнного лихоліття, мелодії, які стали символом Перемоги.
Прес-служба міського голови.

не забувати…. Зображення 4

не забувати…. Зображення 5

не забувати…. Зображення 6

не забувати…. Зображення 7