Шановні наші захисники: військовослужбовці, працівники та ветерани Збройних Сил, військовозобов’язані, бійці добровольчих батальйонів!

шановні наші захисники: військовослужбовці, працівники та ветерани збройних сил, військовозобов’язані, бійці добровольчих батальйонів!. Зображення 1
Від імені громади міста Покров, колективу міської ради, від себе особисто, хочу привітати Вас з Днем Збройних Сил України!
Цього року Ви зустрічаєте це свято в особливих умовах, а тисячі офіцерів і солдатів, серед яких і наші земляки, героїчно захищають свою Батьківщину зі зброєю в руках на Сході країни.
Спасибі за Вашу працю, за високий професіоналізм, за відданість присязі, за високий прояв патріотизму. Ви надійний щит Вітчизни, гарант територіальної цілісності та суверенітету.
Бажаю усім представникам звитяжної військової справи та їхнім родинам міцного здоров'я, сімейного благополуччя, добробуту, душевної рівноваги. А всім учасникам сьогоднішньої війни, щасливого повернення додому з фронту здоровими й неушкодженими. Хай мирним буде небо над Україною! Божих благословень Вам і Вашим родинам!
Ми щиро віримо, що наше щасливе, спокійне і мирне майбутнє в надійних руках.
Слава Вам, наші воїни! Слава Україні!
З повагою, міський голова О.Шаповал.