Дякували військовим за відвагу та героїзм

дякували військовим за відвагу та героїзм. Зображення 1
Сьогодні в Україні вшановують захисників рідної землі, котрі стоять на варті державного суверенітету, недоторканості та цілісності нашої держави. Незважаючи на досить невелику офіційну історію українського війська – 26 років, справжній його вік сягає кількох століть. Відвагу і героїзм, відчайдушність та бойову майстерність військовослужбовці Збройних Сил України наразі демонструють кожної миті на сході нашої країни, відстоюючи її цілісність.

Наша армія пройшла нелегкий шлях становлення та розбудови, постійно вдосконалюючи свою професійну майстерність та бойовий вишкіл, захищаючи суверенітет та національні інтереси України. І сьогодні ми пишаємося тими, хто носить зброю і однострої, боронячи мирне життя свого народу.
Про це говорили на урочистостях, які відбулися у військкоматі з нагоди визначного державного свята. На заході вшановували людей незламного духу, яким завдячуємо безпеці нашої країни – учасників антитерористичної операції. Землякам дякували за відданість та патріотизм. Величезна вдячність нашим солдатам та офіцерам, хто став на захист рідної землі, була підтвердженням відзнакам, котрі цього дня були вручені багатьом землякам.
Армія України сьогодні стала справді всенародною, бо справа її боєздатності, піднесення духу є покликанням не лише держави, а кожного з нас, як одна з важливих умов існування суверенної держави та надійний захист її національних інтересів.
Прес-служба міського голови.