Рудник відзначив День селища

рудник відзначив день селища. Зображення 1
Погожого осіннього дня селище, з якого починалося місто Покров, запрошувало на гостини.


Свій черговий День народження Рудник зустрічав у центрі селища – парку Гірників. Мешканці родинами завітали на свято, яке тривало по-сімейному затишно й тепло. Виставки народних умільців розповідали про традиції, які продовжують жити, а презентація дарів природи – про дбайливих господарів.

рудник відзначив день селища. Зображення 2
На їхню адресу лунали слова щирих поздоровлень з відзнаками від міського голови Олександра Шаповала, котрі вручили заступник міського голови Наталія Бондаренко, секретар міськради Анатолій Пастух. Благословення від благочинного Покровського благочиння протоієрея Володимира.
Вітання від народного депутата України Андрія Шипка.
Вишиванки й витинанки, дивовижні картини, мед, виноград, взірці ландшафтного дизайну дивували та викликали гордість за талановитих земляків.

рудник відзначив день селища. Зображення 3 рудник відзначив день селища. Зображення 4
Парк, що вже наступного року змінить своє обличчя, стане черговим проектом з комплексного благоустрою, впровадженим міським головою, був сповнений святковим настроєм.

рудник відзначив день селища. Зображення 5
Мешканців та гостей загукували на куліш, запрошували переглянути мистецький вернісаж і концертну програму, підготовлену творчими колективами міста.
В День селища згадували історію Рудника, славили його людей і благословляли на завтрашній день.

рудник відзначив день селища. Зображення 6
Прес-служба міського голови.