Радість, розділена на всіх

136 хлопчиків і дівчаток, які залишилися без підтримки найрідніших, отримали надію на щасливе дитинство у родинах Покровчан. Добрі серця земляків помножені на зусилля соціальних служб не дозволили жодній дитині з нашого міста потрапити до інтернатних закладів.

Напередодні Дня усиновлення у Будинку творчості дітей та юнацтва вшановували людей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей, що опинилися у складних життєвих обставинах. За солодким столом в атмосфері концертно-розважальної програми вітання приймали діти та дорослі з дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей.


Щирі вітання від міського голови родинам Перепятенків, Зленків, Макаренків, Гармаш-Журавель, Гришняєвим передала начальник служби у справах дітей міськвиконкому. Наталія Дубіна подякувала прийомним батькам за їхню любов, тепло і родинний затишок, який вони дарують дітям. Зичила Віри, Надії, Любові, Мудрості, які є добрими покровителями родин, адже не випадково день усиновлення збігається з великим християнським святом.
Натхнення, терпіння, милосердя, життєвої мудрості бажала присутнім берегиня родини Переп’ятенків – Марія Володимирівна.
Піснями, іграми та конкурсами гостей розважали таланти – перлинки Будинку творчості. Хореографічними виступами сонячний настрій дарували вихованці бально-спортивного танцю "Феєрія".
Швидко збіг час зустрічі, та свято на цьому не завершилося. Наступного дня родини запросили до центрального парку на перегляд мультфільмів.
Прес-служба міського голови.