Із піснею по життю

із піснею по життю. Зображення 1


Для шанованих і поважних, досвідчених і мудрих, багатих літами ровесників вчора співав хор ветеранів війни та праці "Вікторія".
За кілька років самодіяльна хорова капела під керівництвом почесного громадянина міста П.Б.Філіна-Юркова здобула визнання не лише серед містян, а стала лауреатом багатьох конкурсів.
Ось і цього дня хористи ділилися палкою любов’ю до музики, щиро та душевно виконували добре знані пісні під акомпаніат Артема Алєксєєнка та разом із солістами – Платоном Бєляєвим, Володимиром Бойком, Катериною Пономаренко та Анастасією Бойко - Костіною.


Канву концертної програми теплими словами про виконавців та спогадами-роздумами мережила ведуча і одночасно учасник хору - почесний громадянин міста Василина Лінська. Приязно зустріла публіка і вокально-танцювальний гурт "Джерело" при територіальному центрі. Їхні патріотизм, щирість, безпосередність виконання зачаровували. Приємним доповненням пісенного репертуару став гумор у виконанні Віри Дяковської.
Проте гарного настрою й емоцій гостям не бракувало від початку концерту. При вході до глядацької зали Будинку творчості кожний отримав від міського голови приємний подарунок, який дозволить продовжити дружнє спілкування за чашкою чаю з солодощами.
Тепло зустріли багаті літами покровчани і самого Олександра Шаповала. Міський голова подякував ветеранам, нагадавши, що саме їхніми руками зведене наше місто, пообіцяв і надалі продовжувати почату ними справу розбудови Покрова, аби воно стало кращим не лише в області, а й в Україні. Бажаючи усім міцного здоров’я, щастя, благополуччя, Олександр Миколайович вручив подяки та подарунки покровчанам, котрі не зважаючи на вік продовжують займати активну життєву позицію.
Данину поваги віддав літнім людям і благочинний Покровського благочиння протоієрей Володимир, побажавши мирного неба, довгих років земного життя і Божого благословення кожній родині і нашій неньці -Україні.
Від імені президії ветеранської організації присутніх вітав почесний громадянин міста Микола Баршунін. Микола Олександрович підкреслив значну роль ветеранського руху у всіх сферах життя та подякував керівництву міста, соціальних, медичних установ , деяких підприємств та окремим підприємцям за підтримку літніх людей.
Та все ж головна увага концертної програми була прикута до артистів, які співали для душі і від душі. Любов до пісні стала цілющою, змусивши забути про роки та недуги, навіть тих, хто розміняв дев’ятий десяток.
Було помітно, що для багатьох їхній приклад став мотивуючим, подарувавши натхнення і спогади. І лише це вартує багатого.
Прес-служба міського голови.

із піснею по життю. Зображення 2

із піснею по життю. Зображення 3

із піснею по життю. Зображення 4

із піснею по життю. Зображення 5