Роботи тривають

 

Сприятливі для ремонтних робіт літо та початок осені дали можливість дорожникам здійснити заплановані цьогорічні реконструкції до настання непогоди.
На минулому тижні завершено ремонти кількох внутрішньоквартальних доріг по вулиці Партизанській і Лізи Чайкіної. Раніше - комплексні реконструкції вулиці Чехова та Лізи Чайкіної.

 

 

Відновлення повноцінного транспортного та пішохідного руху дало можливість покровчанам і гостям міста сповна оцінити переваги нового дорожнього покриття та комфорт пішохідних зон. Нові кілометри асфальтного покриття та сотні квадратних метрів тротуарного, доповнили перелік об’єктів міської інфраструктури, котрі за останні роки отримали нове життя та осучаснили міський простір.
На якість життя містян позитивно мають позначитися і заходи, котрі здійснюються на міському комунальному підприємстві "Міськводоканал". Наразі триває реконструкція насосно-фільтрувальної та каналізаційно-насосної станцій. Здійснено заміну засувок діаметром від 100 до 300 мм на водопровідних мережах, гідрантів. Продовжується заміна старих водопровідних труб на пластикові.
Триває будівництво двох котелень на альтернативних видах палива.
Прес-служба міського голови.

роботи тривають. Зображення 1

роботи тривають. Зображення 2

роботи тривають. Зображення 3

 

 

роботи тривають. Зображення 4

роботи тривають. Зображення 5

роботи тривають. Зображення 6